Αίθουσες δεξιώσεων – Χώροι διοργανώσεων γάμων στην Κύπρο

Όποιος έχει παντρευτεί και έχει την εμπειρία της διοργάνωσης μια γαμήλιας τελετής μπορεί να αναγνωρίσει το πόσο χρονοβόρα και κοπιαστική διαδικασία είναι ο σχεδιασμός της δεξίωσης, τη σημασία που έχει σωστός στολισμός για το χαρμόσυνο γεγονός, η δυσκολία της εξεύρεσης των προσκλητηρίων και των κερασμάτων που θα εκφράζουν το ζευγάρι κ.λπ. Όλες αυτές οι διαδικασίες αποτελούν το λιγότερο «ελκυστικό» μέρος της όλης διαδικασίας του γάμου και συχνά φέρνουν διαμάχες και προστριβές μεταξύ των νεόνυμφων αλλά και έξοδα που δεν υπολόγιζε εξαρχής.

Για να αφαιρεθεί αυτό το βάρος από ένα ζευγάρι που ετοιμάζεται να παντρευτεί, έχει στηθεί μια ολόκληρη βιομηχανία σχεδιασμού γάμου με εταιρείες που παρέχουν συμβουλές και λύσεις, που έχουν να κάνουν με τον προϋπολογισμό, το χρονοδιάγραμμα, τις προτάσεις μαζικής εστίασης, την ενδυμασία του ζευγαριού, τη διακόσμηση και φυσικά τον χώρο της εκδήλωσης.

Ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο για την επιτυχημένη διοργάνωση ενός γάμου παίζει η σωστή επιλογή του χώρου που θα φιλοξενήσει τη δεξίωση, δηλαδή το κτήμα ή την εσωτερική εγκατάσταση όπου θα συνεχιστεί το γλέντι με τους συγγενείς και τους φίλους του ζευγαριού μετά την τελετή. Αναφορικά με τη δεξίωση, εταιρείες διοργανωτών αναλαμβάνουν τη μικροφωνική εγκατάσταση και τη μουσική επένδυση του γαμήλιου πάρτι, τη χωροταξία των τραπεζιών και του μπουφέ, την εύρεση του προσωπικού που θα εργάζεται εκείνη τη μέρα, τον στολισμό του χώρου και άλλες πολλές λεπτομέρειες που ούτε καν θα σκεφτόταν κανείς νωρίτερα.

Μιας και η Κύπρος αποτελεί ένα πανέμορφο νησί με ειδυλλιακές τοποθεσίες (που κρίνονται ιδανικές για τις γαμήλιες φωτογραφίες) αλλά και πολύ καλό καιρό όλο τον χρόνο με ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες, πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν το μέρος για να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης με το άλλο τους μισό. Γι’ αυτό τον σκοπό στην Κύπρο υπάρχουν πάρα πολλοί διαθέσιμοι χώροι διοργανώσεων γαμήλιων πάρτι, «κλειστοί» ή «ανοιχτοί» σε βουνό και σε θάλασσα, όπως επίσης και εταιρείες διοργανωτών που αναλαμβάνουν να τα έχουν όλα στην εντέλεια ώστε να μη λείψει τίποτα από το ζευγάρι αυτή τη χαρμόσυνη μέρα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *