Αξέχαστες διακοπές στην Κύπρο με καλοκαιρινά σπορ

Για πολλούς ανθρώπους, διακοπές είναι 10-15 μέρες στην ήλιο και τη θάλασσα, προκειμένου να φορτίσουν τις μπαταρίες σώματος και νου. Αυτό είναι αναντίρρητο. Ωστόσο, καλοκαιρινά σπορ με ξεκούραση είναι ο ιδανικός συνδυασμός για μια ολοκληρωτική ανανέωση πριν έρθει ο χειμώνας. Κι απ’ ό,τι φαίνεται, η Κύπρος είναι ο απόλυτος προορισμός για ηλιοθεραπεία και καλοκαιρινά σπορ, γιατί τα παρέχει όλα!

Ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα στην Κύπρο

Η επιλογή ξενοδοχείου στην Κύπρο μπορεί να αποτελέσε έναν ευχάριστο πονοκέφαλο, γιατί τα διαθέσιμα καταλύματα είναι αμέτρητα. Οι επισκέπτες μπορούν να βρουν ό,τι επιθυμούν κοντά στη θάλασσα. Όμως, ο συνδυασμός με θαλάσσια σπορ ή άλλες αθλητικές δραστηριότητες είναι κάτι που θέλει οργάνωση και αναζήτηση. Όποιος θέλει να συνδυάσει τον ήλιο με φυσική άσκηση έχει κι αυτός πολλές επιλογές.

Δραστηριότητες όλο τον χρόνο

Ιδού λοιπόν τι περιλαμβάνει το μενού όλο τον χρόνο για τους λάτρεις των σπορ:

  • Τον Φεβρουάριο ξεκινάει το Cyprus Sunshine Cup, ένας επίπονος ποδηλατικός διαγωνισμός.
  • Τον Μάρτιο διεξάγεται ο διεθνής διαγωνισμός σκι στο χιονισμένο βουνό Τρόοδος.
  • Τον ίδιο μήνα λαμβάνει χώρα στην Πάφο ο ετήσιος μαραθώνιος, μια ολοήμερη δοκιμασία μέσα στην όμορφη κυπριακή γη.
  • Τον Μάιο διεξάγονται στη Λάρνακα αγώνες τένις.
  • Μίνι Ολυμπιακοί αγώνες μεταξύ οχτώ μικρών χωρών γίνονται κάθε χρόνο τον Ιούνιο.
  • Επίσης κάθε Νοέμβριο ο μηχανοκίνητος αθλητισμός έχει κι αυτός το μερίδιό του, καθώς διεξάγεται αγώνας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (FIA).

Θαλάσσια σπορ

Ο ήλιος της Κύπρου, ιδιαίτερα τους μήνες Ιούλιο-Αύγουστο, είναι ο παράγοντας που επιτρέπει θαλάσσιες δραστηριότητες για αναζωογόνηση και υγεία! Κολύμπι, κανό, φουσκωτά, θαλάσσια ποδήλατα, περιηγήσεις με παραδοσιακά πλοιάρια και πολλά άλλα, συνθέτουν το παζλ των αξέχαστων διακοπών στις παραλίες και τα ξενοδοχεία της Κύπρου. Ένα τέτοιο πακέτο διακοπών στις χρυσές αμμουδιές της Αφροδίτης είναι σίγουρο ότι αναζωογονεί τα άτονα σώματα των Ευρωπαίων και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημά τους ενόψει του χειμώνα. Τα καλοκαίρια της Κύπρου και τα θαλάσσια σπορ στις θάλασσές της είναι το απόλυτο must για τον οποιoνδήποτε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *