Γάμος σε ξενοδοχείο. Υπέρ και Κατά

Αν κάποιος έχει παντρευτεί στο παρελθόν, γνωρίζει τι σημαίνει να διοργανώνεις τον γάμο που πάντα είχες ως όνειρο να κάνεις. Τα περασμένα χρόνια ήταν πιο εύκολο να διοργανώσεις έναν γάμο.Στην σύγχρονη εποχή, όμως, η διοργάνωση ενός σωστού γάμου, γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη. Είναι πολλά τα σημεία που πρέπει να προσέξετε, εμείς όμως θα εξετάσουμε τον τόπο διεξαγωγής και συγκεκριμένα για πιο λόγο αποτελεί άριστη επιλογή μια αίθουσα ξενοδοχείου, όπως το Miremare Hotel.

Υ Π Ε Ρ

*Τα έχεις όλα μαζεμένα. Τον χώρο της δεξίωσης, τα τραπέζια και τον DJ, ακόμα και το φαγητό και όσοι το ετοιμάζουν, βρίσκονται όλα στο ίδιο μέρος.
*Εκτός από την ίδια την τελετή, στον ίδιο χώρο θα βρίσκονται και οι καλεσμένοι που έρχονται από κάπου πιο μακριά. Με μία καλή συμφωνία, στο πακέτο του γάμου θα διασφαλίσετε και καλές τιμές για τους καλεσμένους σας. Κανείς από τους καλεσμένους δεν θα χρειαστεί μεταφορά από το ξενοδοχείο στον χώρο που θα πραγματοποιηθεί ο γάμος και δεν υπάρχει πρόβλημα αν κάποιος πιει ένα ποτηράκι παραπάνω.

Κ Α Τ Α

*Κανένας δεν θα σου υποσχεθεί ότι μόνο ο δικός σου γάμος θα κλέψει τα βλέμματα. Αν το ξενοδοχείο διαθέτει παραπάνω από μία αίθουσες, μπορεί κάποιο ακόμα ζευγάρι να έχει κλείσει την αίθουσα. Δεν θα πραγματοποιηθούν δύο γάμοι στην ίδια αίθουσα, άλλα μπορεί να βρεθείς face to face με μία νύφη καθώς κατεβαίνεις για την τελετή.
*Ίσως το γεγονός ότι η αίθουσα “περιμένει” τον γάμο, κάνει πιο δύσκολη την τέλεση μιας “θεματικής” και ιδιαίτερης τελετής. Οι αίθουσες αυτές είναι διακοσμημένες με ένα κλασικό μοτίβο. Οπότε ο μοντέρνος ή ο πολύ ρομαντικός γάμος των ονείρων σας, ίσως πρέπει να τελεστούν σε μία αίθουσα που δεν υποστηρίζει το όλο θέμα.

Το σίγουρο είναι ότι το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που θέλετε. Κάθε ξενοδοχείο έχει ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό που ξέρει να ταιριάξει τα θέλω σας, στις δυνατότητες του ξενοδοχείου. Το μόνο που μένει είναι μια χαλαρωτική μάσκα προσώπου το βράδυ πριν το γάμο, όταν όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα επάνω σας.