Ηλιόλουστες χειμερινές διακοπές σε θέρετρα με εσωτερικές πισίνες στην Κύπρο

Είναι γεγονός ότι οι χειμερινές διακοπές συνήθως φέρνουν στο μυαλό βουνοκορυφές, χιόνι και χειμερινά σπορ. Ωστόσο, υπάρχουν και οι αμετανόητοι λάτρεις του ήλιου και της θάλασσας. Εξάλλου, τι καλύτερο θα μπορούσε να αναζητά κάποιος από ένα ηλιόλουστο διάλειμμα στην καρδιά ενός μουντού χειμώνα;

Η Μεσόγειος αποτελεί μία ασφαλή επιλογή για όσους αποφασίζουν να κάνουν χειμερινές διακοπές, όχι σε κάποιον παραδοσιακό χειμερινό προορισμό αλλά κάπου που θα απολαύσουν ηλιόλουστες μέρες και θέα στη θάλασσα. Η Κύπρος, το τρίτο μεγαλύτερο νησί της Μεσογείου, με το ήπιο κλίμα της, με μέση ετήσια θερμοκρασία στους 20°C και αυξημένη ηλιοφάνεια είναι ένας ασφαλής προορισμός για να απολαύσετε τον ήλιο ακόμη και κατά τη διάρκεια των χειμερινών σας διακοπών.

Η γενέτειρα της αρχαίας ελληνίδας θεάς της ομορφιάς και του έρωτα, της Αφροδίτης, κρύβει φυσικές ομορφιές, βιότοπους, περιπατητικές διαδρομές, αρχαίους ναούς και υδραγωγεία, μεσαιωνικά κάστρα και φρούρια, προχριστιανικές κατακόμβες, βυζαντινά μοναστήρια, ικανοποιώντας τις αναζητήσεις κάθε περιηγητή, ενώ μία από τις πιο γνωστές πόλεις της, η Πάφος αποτελεί στο σύνολό της μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Ουνέσκο.

Οι επιλογές που προσφέρονται σε καταλύματα είναι πολλές, από οργανωμένα ξενοδοχειακά συγκροτήματα έως ενοικιαζόμενες βίλες. Κάτι όμως που θα κάνει πραγματικά τις χειμερινές σας διακοπές αξέχαστες είναι η επιλογή ενός καταλύματος με εσωτερική πισίνα. Σε αυτό θα απολαύσετε άνετη και πολυτελή διαμονή, ενώ θα εκμεταλλευτείτε τις εγκαταστάσεις είτε για να κολυμπήσετε είτε για να ακολουθήσετε κάποιο από τα πολυάριθμα προσφερόμενα πακέτα θαλασσοθεραπείας ή σπα, ώστε να ξεκουράσετε και να αναζωογονήσετε το κουρασμένο και ταλαιπωρημένο σώμα σας.

Ένα πολύ καλό δίκτυο αεροπορικών γραμμών, περιμένει να σας ταξιδέψει στο νησί της Κύπρου κάθε εποχή του χρόνου. Η Κύπρος είναι ένα νησί γεμάτο αξιοθέατα, γαστρονομικές απολαύσεις αλλά και ενδιαφέρουσες θεματικές διαδρομές. Ένας προορισμός που μπορεί να εγγυηθεί ότι το καλοκαίρι δε διαρκεί μόνο τρεις μήνες, καθώς ο ήλιος και η θάλασσα εκεί σας περιμένουν πάντα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *