Ξενοδοχεία κατάλληλα για διεξαγωγή γάμων στην Κύπρο

Η Κύπρος είναι πλέον από τους πιο hot προορισμούς για διακοπές. Καλός καιρός, όμορφα τοπία, χρυσές παραλίες, πράσινες πινελιές και ένας ουρανός πιο γαλάζιος από πουθενά αλλού. Αυτά κάνουν την Κύπρο ακαταμάχητο προορισμό για τις καλοκαιρινές, και όχι μόνο, αποδράσεις σας. Γιατί όμως να έχετε μόνο αναμνήσεις από διακοπές εκεί; Γιατί δε δίνετε την ευκαιρία στην Κύπρο, να είναι το background σας στην πιο όμορφη μέρα της ζωής σας; Εμείς βρήκαμε τα καλύτερα ξενοδοχεία, τα οποία μπορούν να κάνουν τον τέλειο γάμο σας, ακόμα πιο τέλειο.

Crystal Springs Beach Hotel

Βρίσκεται στην περιοχή Πρωταράς. Η παραθαλάσσια τοποθεσία του θα δώσει μεσογειακό αέρα στην ημέρα αυτή. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί με θέα το απέραντο γαλάζιο και τη μυρωδιά της αλμυρής θάλασσας, η οποία θα είναι αιώνια ανάμνηση αυτής της στιγμής. Το ξενοδοχείο θα κάνει τη διοργάνωση ακόμα πιο εύκολη, μιας και θα χρειαστεί να διαλέξετε ανάμεσα από 8 μενού και όλα μπορούν να προσαρμοστούν, φυσικά, στο δικό σας γούστο.

Dome Beach Hotel & Resort PAI

Η έμπειρη ομάδα του ξενοδοχείου, το οποίο βρίσκεται στην Αγία Νάπα, θα αναλάβει τη διοργάνωση ακόμα κι αν εσείς βρίσκεστε χιλιόμετρα μακριά. Η ιδιαίτερη αυτή μέρα και το “I DO” που θα πείτε θα γίνει ακόμα πιο μοναδικό με τη διακόσμηση, τη φροντίδα και τις εγκαταστάσεις, οι οποίες σε βάθος χρόνου έχουν κάνει πολλά ζευγάρια χαρούμενα.

Elias Beach Hotel

Στην ακτογραμμή της Λεμεσού, ανάμεσα από 6 διαφορετικές επιλογές, θα κληθείτε να κάνετε τη δική σας: με θέα τη θάλασσα, σε εσωτερικό χώρο, στο εκκλησάκι ή ακόμα και δίπλα στην πισίνα. Ό,τι είναι αυτό που έχετε φανταστεί το Elias Beach Hotel θα σας το κάνει πραγματικότητα.

St. Elias Resort

Το St. Elias Resort στον Πρωταρά, είναι έτοιμο να ικανοποιήσει τα όσα έχετε φανταστεί για αυτή την ημέρα. Δίπλα στην πισίνα, με φόντο τους τροπικούς κήπους, στο κυκλαδίτικο εκκλησάκι ακόμα και στην πολυτελή εσωτερική αίθουσα, ο γάμος σας θα είναι βγαλμένος από παραμύθι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *