Πράγματα που πρέπει να κάνεις στην Κύπρο

Καταγάλανες παραλίες, ένα ηλιοβασίλεμα μοναδικό και μία άμμος από χρυσό εικοσιτεσσάρων καρατίων. Όλα αυτά τα βρίσκεις στην Κύπρο. Πέρα από αυτά όμως, υπάρχουν και άλλα πράγματα που κάνουν το νησί αυτό τόσο αγαπητό. Για αυτό, την επόμενη φορά που θα πάτε, μην παραλείψετε να επισκεφτείτε τα παρακάτω μέρη.

Η Πάφος, διαθέτει ένα καταπληκτικό αρχαιολογικό πάρκο. Η ξενάγηση στο πάρκο θα σας κάνει γνωστές πτυχές της ιστορίας που αγνοούσατε. Από τα προϊστορικά χρόνια μέχρι και τον Μεσαίωνα η ιστορία εξελίσσεται μπροστά σας.

Το Κάστρο του Αγίου Ιλαρίωνα βρίσκεται στην κατεχόμενη επαρχία Κερύνειας. Αν είσαστε λίγο προσεκτικοί στην διαδρομή, όταν φτάσετε στο κάστρο, αυτά που θα μάθετε θα κάνουν κάθε λεπτό κούρασης να αξίζει.

Μία από τις πιο γνωστές παραλίες της Κύπρου είναι η παραλία της Συκιάς στην περιοχή Πρωταράς. Μία όαση με κρυστάλλινα νερά , ιδανική για οικογένειες με παιδιά. Με μοναδικό μειονέκτημα ότι πάντα είναι ασφυκτικά γεμάτη με κόσμο, όμως το κολύμπι στην θάλασσα θα σας αποζημιώσει. Κάποιες κατηγορίες ανθρώπων που πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις δικαιούνται δωρεάν ομπρέλες.

Στην Αγία Νάπα, υπάρχει ένα φυσικό αξιοθέατο, που δεν θα μπορούσε ποτέ να κατασκευάσει το ανθρώπινο χέρι, με όση φαντασία και μηχανήματα και αν εξοπλιστεί. Σπηλιές κατά μήκος της θάλασσας με σμαραγδένια νερά, κάνουν την εξερεύνηση τους μια εμπειρία που σας προτείνουμε να επιδιώξετε να ζήσετε. Μπορεί το νερό να είναι κρύο, άλλα αν δεν πάρετε την απόφαση να εξερευνήσετε, πέρα από τις αποσκευές σας, στην επιστροφή θα κουβαλάτε και τις τύψεις που δεν το κάνατε.

Δύο είναι τα Water Parks που διαθέτει το νησί. Το ένα ονομάζεται Fasouri Watermania Water Park και βρίσκεται στην Λεμεσό και το άλλο είναι το WaterWorld Waterpark στην Αγία Νάπα. Και τα δύο είναι σχεδιασμένα για να φτάσουν τα επίπεδα διασκέδασης στο κόκκινο. Τα μέτρα ασφαλείας είναι αυστηρά ώστε οι οικογένειες να έχουν μόνο όμορφες αναμνήσεις από εκεί. Νεροτσουλήθρες, πισίνες βαθιές και ρηχές και άλλα πολλά άλλα παιχνίδια ειδικά σχεδιασμένα για εσάς.