Φθηνά πακέτα διακοπών στη Βόρεια Κύπρο

Δεν είναι απαραίτητο να ξοδεύει κανείς μία ολόκληρη περιουσία για να μπορέσει να κάνει διακοπές σε έναν παραθαλάσσιο, ηλιόλουστο προορισμό με πολλά αξιοθέατα.

Η Βόρεια Κύπρος είναι ίσως λιγότερο δημοφιλής ως τουριστικός προορισμός, χωρίς ωστόσο να έχει λιγότερα να προσφέρει στον ταξιδιώτη που θα επιλέξει να την επισκεφτεί. Η Λευκωσία και η Αμμόχωστος προσφέρουν σημαντικά μνημεία αρχιτεκτονικής της βυζαντινής, ενετικής και ύστερης εποχής. Η Αγία Νάπα είναι διάσημη για τις αμμώδεις παραλίες της που περιβάλλονται από τη ζεστή θάλασσα της Μεσογείου. Η χερσόνησος Καρπάσσου είναι γνωστή για τη φυσική ομορφιά της και τις πολυάριθμες ορεινές διαδρομές που προσφέρονται για πεζοπορία.

Πέρα από αυτά όμως, φαίνεται ότι η Βόρεια Κύπρος είναι ένας προορισμός που κρατά αναλλοίωτο τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του, διατηρώντας την τοπική εθνική κουζίνα, μικρά καφέ και καταστήματα με χειροποίητες δημιουργίες.

Είτε λοιπόν επιλέξετε να επισκεφθείτε αξιοθέατα και να χαλαρώσετε, είτε θέλετε να συνδυάσετε τις διακοπές σας με λίγη περιπέτεια, πραγματοποιώντας πεζοπορικές διαδρομές ή καταδύσεις, η Βόρεια Κύπρος μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας.

Δεκάδες τουριστικά καταλύματα προσφέρουν πολυτελή διαμονή και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε τιμές ανταγωνιστικές και προσιτές. Μπορεί κανείς να ανακαλύψει πακέτα διακοπών που περιλαμβάνουν αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή, καθώς και εισιτήρια εκδρομών και δραστηριοτήτων, τα οποία ξεκινούν από 50 € κατ’ άτομο. Σε αυτές τις τιμές και χωρίς υποχωρήσεις στην ποιότητα υπηρεσιών και καταλυμάτων, προσφέρονται αμέτρητα πακέτα διακοπών στον ταξιδιώτη που αγαπά να εξερευνά εναλλακτικούς προορισμούς.

Βολικές πτήσεις, μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο, ξενοδοχεία πολυτελείας, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και συνολικός δείκτης τιμών που υπολογίζεται κατά 30% χαμηλότερος από τα κράτη-μέλη της ευρωζώνης, είναι μερικά μόνο από τα προνόμια που είναι διαθέσιμα σε συγκριτικά εξαιρετικά χαμηλές τιμές όλο τον χρόνο, για να επισκεφθεί και να γνωρίσει κανείς τη Βόρεια Κύπρο. 300 μέρες ηλιοφάνειας τον χρόνο, δεκάδες αμμώδεις παραλίες και ένα ήπιο κλίμα, καθιστούν τις διακοπές εκεί ακόμα πιο δελεαστικές για τον ταξιδιώτη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *